2 d’agost del 2009

TRAIL ANETO 42k , 01/08/2009

Ja està fet, els Leffer's Runners hem pres part a la Trail Aneto de 42km que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la vall de Bensaque, ha estat una excel-lent cursa a tots nivells (recorregut, ambient etc...) i l'equip ha demostrat que està pletòric, els temps aconseguits han estat boníssims: el milor crono l'ha fet Leftenzing amb un temps de 5h 17m i acabant en la 20a posició (Foulard a 3m i 5 posicions) i el "pitjor" en Fortex que ha completat el recorregut en poc menys de 7 hores, la resta del grup (Liebrecilla, l'Oriol, i Bala) no han passat de les 6 hores (no podem ser més exactes perque no hem aconseguit els temps oficials), malauradament no ha estat un èxit al 100% ja que el Cargol va haver d'abandonar al km. 20 degut a una lesió.....més endevant penjarem alguna crònica de la cursa, per tal de que els nostres seguidors coneixin de primera mà els detalls d'aquesta magnífica experiència.


Val a dir que ha estat una cursa realment dura, però sense cap mena de dubte que ha valgut la pena participar-hi, l'any que ve hi tornarem, els que han acabat a rebaixar el temps, el Cargol a treure's l'espina que porta clavada (molt, molt endins) i en Waras perquè així deixarà de donar-se cops de cap contra la paret per no haver pogut venir.....



Ara venen vacances, no hi curses "oficials" a l'agenda fins el setembre, però els Leffer's seguirant fent de les seves, en grup o individualment tots el membres intentaran preparar-se per quan hi torni a haver soroll de sabres.

Foulard, Cargol, Liebrecilla, Leftenzing, Fortex, Bala i l'Oriol.

1 comentari:

Mireia ha dit...

MOLTES FELICITATS CAMPIONS!!I sobretot "animus" Cargol... primer recupera la lesió i l'any vinent us acompanyarem els que no hi hem sigut!!
Ara a disfrutar del panxing i res d' entrenar d'amagat eh!!!:-)apali fins després d'estiu
Panzer