7 de gener del 2008

LA METAMORFOSIS LEFFERIANA

Cursa del Riu Ripoll 2006 (El Francès i en Fortex the Truck )

Pujada i baixada a Cadafalch 2006 (En Fular Amarillo i en Leffer de Lef)


Cursa dels Bombers 2007 (Bala Humana, Leffer de Lef, Fular Amarillo, Fortex the Truck)




Metamorfosi: Canvi pel qual una cosa perd la seva forma natural i en pren una altra. La metamorfosi dels metalls en or. La mort és una simple metamorfosi.



El canvi és lent, feixuc, du, però esperançador i sobretot re-confortable.

Sense que la societat fos conscient, al 2006 es va gestà un equip de corredors d'elit vallesà.


Un equip construït en base a tres homes;


En Fular Amarillo, un home d'esport innat i un cul inquiet, sempre penjat com els fuets quan toca terra corre que se les pela. L'home que lidera els temps i que sempre té un final demolidor, remarquem que té un curiós GP'S ple de sorpreses, tirem pel dret!!


En Bala Humana, hardcoreta i membre històric d'un equip de basquet conegut per les broques amb l'arbit i els finals dels seus sopars . Home explosiu, de grans sprints, i de bons detalls, sempre intenta deixar en les curses part d'allò que porta dins l'estomac, volen dir potar, però no parar, això mai.


Els seus històrics i continus piques són a totes les cròniques esportives del Vallès i de les contrades.


El gran xef Leffer de Leff, anima de l'equip i conegut per les seves impressionants genolleres, de dubtosa utilitat laboral. També membre del conegut equip de basquet. La seva gran capacitat de superació, fa que els seus genolls, aguantin com les alcalines.


Les darreres incorporacions són les més surrealistes; en un pacte amb el diable van decidir anar a corre amb els del Ripoll. Un cop va arribar l'hora de la veritat, s'hi van posar, i ara tenim dos ex-amants innats de la vida sedentària, diguem de sofar, play, copa i puro, practicant esport.


En Liebrecilla Ahumada; l'home revelació, amb un dels inicis més durs i plens de lesions. Gràcies a una genètica en part aragonesa (pels meus collons), s'esta convertint en l'esperança blanca de tots els criteris del país. Les males llengües parlen d'un pacte amb les aranyes.


En Fortex the Truck; que amb la seva perseverança diesel intenta seguir la resta dels leffers, és l'encarregat de mesura, analitzar i cronometrar les rutes pel Ripoll, que l'equip va realitzant. Sempre té un excel a punt, pel que sigui.


Esperem l'entrada triomfal d'Arnabo; l'home que s'ha de desvirginar a Pineda de Mar 08.



Lamentem la pèrdua del Francès (foto1), també conegut com l'Ave Fènix, del qual esperem que la mitologia faci efecte i s'afegeixi als Leffer's, com tambè esperem l'entrada d'en Johnny pulmò.



.