13 de juliol del 2011

Ice Man a l'Altriman

Leffer's Runners com sempre superant reptes, aquest cop a estat Ice Man l'encarregat de portar la bandera del "SUFRIMIENTO" més enllà de les nostres fronteres, el passat cap de setmana es va disputar l'Altriman, un Ironman que se celebra als Angles (pirineu francès).

El fet de disputar-se als pirineus li confereix a aquesta prova un duresa especial (si ho comparem amb les Ironmans tradicionals que s'acostumen a celebrar arran de mar i terreny més o menys pla), els 3800m de natació són els mateixos a tot arreu però al llac de Matamala segur que l'aigua és més freda que a Castelldefels, els 192km de bicicleta comporten un desnivell positiu de 5200m i a la marató superes un desnivell de 600m...tot plegat un coctel ideal pel amants del "SUFRIMIENTO", Ice Man ha aconseguit acabar, tot un èxitja que de 95 participants 20 abandonaren, per completar el recorregut li vàren caldre 17h (uffff...) aquest temps el va situar en la 65ena posició final, no està gens malament essent aquesta la primera vegada que s'enfronta a un prova d'aquest tipus...segons sembla ahir ja podia començar a caminar amb normalitat.....

Esperem que en breu ens envii una crònica d'aquest festival per les cames.....

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Què béstia!!! les moltes felicitats a l' Ice Man!! vaia tela la saga sellent !! jejej ei !! ....esperem la crònica en breu !! ;)

Llebreta Salfuman ha dit...

Felicitats Ice Man!!! En quins fregaos et fots!!!
Això sí que és SUFRIMIENTO!!!

Agujita ha dit...

Buaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toma castanya!!!!! jejejeeje quina passadaa, moltes felicitats Ice Man.
Ara qualsevol diu que no al Triatlo de Banyoles, si al costat d'això serà una pasejadeta!!!!!!