30 de juny del 2010

La família Leffer als Alps


Ja està fet, un dels grans objectius de la temporada ja ha estat assolit, els Leffer's Runners han pres part al "Cross Marathon du Mont Blanc", Dama Humana, en Cesc i el Marc a la cursa de 10, a la de 23: Agujita, Panzer, Meritxell, Anna i el Cargol i a la de 42: Jospi, Foulard Amarillo, Bala Humana, Liebrecilla Ahumada, Lefftenzing Norgay i en Waras.


Ha estat una molt bona experiència, a tots nivells, 4 dies als Alps amb la família i els amics, uns paisatges que et deixen bocabadat, unes curses duríssimes però també molt maques, un ambient impressionant.....tots han assolit l'objectiu principal: acabar... alguns han marxat amb el regust amarg de del que sap que ho podia haber fet millor i que per tant l'any que ve hi tornarà per millorar i la resta i tornarà perque no hi vagin sols !!!!!!

Part de la família Leffer al acabar la marató

4 comentaris:

Llebreta Salfuman ha dit...

M'encantaria tornar, però sense nens!!!

Mireia ha dit...

jajaja Liebrecilla.... no home no!!! si els nens són la monda!! compartir amb totes/s vosaltres que m'ho he passat teta!! fins i tot m'he emocionat quan he vist la foto de família!! genial!!
;-))
l'any vinent i tant que repatim!!
VISCA ELS LEFFER'S!!

Anònim ha dit...

be be be bo bo bo quines vistes... quines rampes.... quines barbacoas... quines bronques gavatxes... quines tartifletes... i sobretot... que no pari la mùsica, que amb nens o sense... ens ho hem passat divinament.. a veure qui es l'animal que en propossa una altre...

PD: un leffer tan sols abandona si es trenca... no si es desfà!!! i com dèiem amb el lliebrecilla... encara que sigui amb els colzes... arribarem a PLANPRAZ!!!

Foulard amarillo ha dit...

Quines conquestes les dels leffer's i la multitud de seguidors que arrossega allà on va. Ara que ens hem internacionalitzat massivament ja podem anar a córrer a New York. Noooooooooo que costa un fotimer d'euros. Aneu fent guardiola per sables que d'aquí dos anys ja haurem madurat.
Qui més s'apunta a l'Anetu, jo ja ho he fet..
Vinga Cèsar anem divendres tornem dissabte.
Encara diria més anem dissabte tornem dissabte a la manera veni vidi vinci !!!!