13 d’octubre del 2010

CURSA INFANTIL DEL CNS

Un fiasco. Aquests del CNS són una colla de cagats. Van suspendre la cursa infantil per mal temps. La meva petita portava 15 dies preguntant: "i la cursa del Club, quan és??" "Falta gaire per la cursa?" "Els guanyarem a tots, oi pare?" Sí filleta, a TOTS!!!! Estava motivadíssima la pobra....
Els únics que es van presentar allà a les 10 del matí van ser els petits leffers Jan, Mireia i Berta S, tots amb l'equipació oficial i amb unes ganes de córrer que no podien amb elles. No hi ha testimoni gràfic, però us asseguro que allà no hi havia ningú més!!! Quins cagats!!!!! Si a nosaltres ens agrada córrer sota la pluja, imagineu-vos als nens!! Els encanta!!!! Era una bona ocasió per córrer (500m per un nen de 4 anys ja està prou bé) i aquests del CNS ens han fet emprenyar. Cagumtot.

4 comentaris:

agujita ha dit...

Ostres quin fiascooo!!! Segur que hi haurà més ocasions per aquests mini-leffers que ja comencen a mostrar les seves bones maneres en dies de pluja com aquests.
Pel sol fet d'haver-se presentat ja se'ls pot FELICITAR!!!!

PD: Està clar que, quan ja no podrem córrer i només ens quedi el anar amb bicicleta a fer un bon esmozar, el relleu LEFFERIA sembla asegurat.

Roger S. C. ha dit...

que quedi clar que la branca dura dels leffer's hi va estar!!!
els arbres es torçaven amb el vent i el termòmetro no arrivava a 10 graus... i amb aquelles buferades encara feia mes fred... per això acte seguit vam anar a saltar als inflables i a feu un dibuix per el concurs de pintura del club...
en fi... estèril dia de curses i pletòric dia de família!!!!
ala qui no està content es prq no vol!!!

Llebreta Salfuman ha dit...

plovia i feia fred, cert, però els arbres aguantaven bé el tornado!! Potser a la Berta se l'hagués endut el vent, però també hi hauria nens gordos, no?? Llàstima no haver fet fotos, collons, pq veure els 3 petits amb la samarreta leffer feia saltar la llagrimeta!!!
La banda Xip Xap va animar la canalla a cop de guitarra elèctrica i bataka.... boníssims!!!
Felicitats al Jan-Miró Sellent, tota una promesa del dibuix-pintura-aquarel·la

Mireia ha dit...

ostres.... quina mala sort... no la sabia aquesta!!! " pubrikus" quina decepció que debien tenir!!
:(

Felicitar als leffer's barrufus.. Jan, Mi i Berta!!! són genials!!!:) només per la intentona d' estar allà i voler córrer...ja és tenir fusta de campions/es atletes!! ;)