19 de juliol del 2012

ANDORRA LEFFER TRAIL 2012!!

Després de molt treball per part d’en Cama Llarga i miss Cames Llargues els leffers ens encaminem cap a Andorra, amb algunes baixes significatives. Per temes de feina, lesions, naixements, i altres palles mentals... no hi érem tots, però a la taula d’en Bernat qui no hi és no hi és comptat!!!

El finde prometia.  Bon temps i millor companyia.

Alguns van arribar d’hora altres mes tard, però tots ens vàrem poder cascar unes pizzes impressionants regades amb una bona dosi de suc de civada, entre riures i verborrees s’acosta l’hora del jeure.
Desprès del brífing, com a bons minyons ens repartim els llits.... tant bons minyons que vàren sobrar llits i alguns vàren dormir a terra sense serval.... i es que l’esperit leffer es patidor de mena...
L’endemà al matí toc de sirena a les 6:00, lleganyes, badalls i  esmorzar complert,  omplerta de Camelbacks, amb repartiment d’aigua per terra inclòs.
Ens entaforem als cotxes i arribem allà on el Miquel i l’Elisenda tenien la furgo aparcada. Que ès on es dona inici al recorregut.

Suau camí sense gaire pujada per començar a escalfar els bessons, després ja en parlaríem d’aquest suau trotar....
Preciós recorregut amunt i avall, entre cavalls, algun andorrà que es pensa que ens coneixia de tota la vida...., estanys i gent que feia la ultra trail.. que pobrets flipaven de veure’ns tant frescos.. ja ja aj  si sabessin que nos portaven 15 kilòmetres i ells 68!!!!  Entre marmotes i algun aligot, ceps i rierols anàvem fent via cap a la cota 2.600.
La part culminant va ser la cresta que ens va regalar el Cama Llarga, sensacions alpines i algun que altre A0 ens van fer arribar al punt més alt de la volta, sense desercions al "peloton", foto de grup i cara avall que falta gent!!!!
Als plans ens esperava l’equip de suport i altres, que sense voler anar a engarristar-se varen fer unes voltes per la vall de Madriu i Engolasters la mar de tranquils, sense l’estrès de les malles i el Camelback.
Però el millor estava per venir.. el Cesc ens puja les butis de Puig Reig.... i a endrapar que no es pot perdre passada. Tremenda barbacoa leffer amb suport del Capi que va actuar de mestre fogainer.

Congratuleixons a l’organització, i als participants.!!!!

I mes avall teniu l’enllaç amb les fotos de la jornada andorrana, que segur que us agraden mes que aquestes quatre ratlles escrites a corre cuita....

Fins el pròxim lefferstage!!!!!  Qui tingui una cassa rodejada de muntanyes que comenci  tremolar que venim tots!!!!!! 

2 comentaris:

Oriol Sellent ha dit...

Home !!! ja era hora que algú penjes alguna cosa !!! molt bones les fotos, ja veig que vàreu disfrutar...que cabrons...

Agujita ha dit...

Molt guapes les fotos i la volteta, una mica de kakita en el moment de baixar per la corda, jejeje...enveja pura que tinc.

Ens veiem divendres a l'Aneto, leffersssss!!!!