21 de desembre del 2009

1era Jornada pre-maratò




Els Leffer's comencen a esmolar els ganivets per la marató de BCN, com que a casa no si està bè aquest diumenge han preferit deixar la calidesa del llit, llevar-se ben d'hora i desafiar al General Hivern , a les 07:30 i a -3º els membres de leffer's Runners Foulard Amarillo, Liebrecilla Ahumada, Fortex the Truck, Wallas, Lefftenzing, Foulard Rojo, Agujita i el Cargol, s'han trobat per anar a fer una volteta: 30 km en un circuit dissenyat per en Fortex, asfalt, camins, pujades, baixades i planes sense fi, de SBD a fer la volta a St. Quirze, tornar a SBD, cap a Sant Julià i baixar al Ripoll, enfilar cap a Castellar i d'allà cap a Togores i pel camí del riu fins a la pujada del Purgatori i finalment travessant el centre de SBD a ritme de Pineda per tornar al punt d'inici. Un circuit força exigent es veu que en Fortex es mira el mapes sense tenir en compte les corves de nivell......algú ha comentat que avui en Fortex es volia suïcidar....., pujades d'aquelles de "cagonlaputacompuja" (però que et permeten fotre collejas a alguns ciclistes de pa sucat amb oli), bonics paissatges hivernals (rierols glaçats, camps blancs i un magnífic cel blau) i el magnífic camí del Ripoll (que semblava una Rambla plena de ciclistes, gentussa corrent i passejant els gossos i d'altres especimens sense identificar) no hi ha hagut piques sagnants però el ritme ha estat alt, i tot i algunes parades de reagrupament i per marcar territori en 3 hores ja estava tot fet, una bona jornada si senyor, d'aquelles que o be creen afició o et fan cremar les bambes i dedicar-te al parxís.

Ara toca descansar, el 25 toca la pujada a La Mola, el 26 la cursa del Ripoll i el 31 la pujada al Montcau.......bones festes !!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Llebreta Salfuman ha dit...

yuuuuuuuuuuuuuujuuuuuuuuuuuuuuuu
Bona tirada la d'ahir, sí senyor!!

Fortex the truck ha dit...

Diumenge ja corrien comentaris de torna a rememora la primera pre-marató (salut-puig de la creu) si aquella que quasi trec les papes al Puig de la creu, que molts van acabar caminant, però que vam dir, si hem fet això fem la marató segur, aviam quan la fem.

Que millor acabar l'any, diumenge 27 per cremar els torrons?

Roger S. C. ha dit...

Hostia, si surt un perfil igual que el de la maratò de BCNeta...!!
bala, faltaves tu per fotre alguns sprints mes dels que ja hi van haver...

Foulard amarillo ha dit...

Bravísimo !!! Quina excursioneta més bonica, sobretot per la ruta ben trobada i la gèlida matinada. Un d'aquells entrenus d'arxiu, que cal recordar en moments de flaquesa en curses dures o endurides, per mantenir-se ferm. Ben bo !!! Em quedo especialment amb l'arribada, passem la plaça del gas amb una diagonal i al fons l'estació dels catalans, el semàfor es posa en àmbar i... com qui prem fort l'accelerador del lamborgini perquè no salti el vermell, creuem la carretera de barcelona a tot drap amb una explosió d'adrenalina-a veure si m'atropellen-, les cames volen el tors s'agita i ens en sortim a ritme de cursa de cans. Ens donem les mans, això no té preu.