2 de juliol del 2009

Dia D -2

Falten menys poc més de 48 hores perquè Leffer’s Runners comenci un dels grans reptes de la temporada: La Cavalls del Vent en menys de 24 hores. Han passat dues setmanes desde l’últim entrenament seriós, durant aquest 15 dies qui més menys ha anat entrenant (bé, alguns més que altres), en Leftenzing es va marcar un Puig de la Creu un pel accidentat (trencament de camelback a l’inici), en Foulard va tornar a casa corrents desde SBD (viu a St Llorenç) i en Liebrecilla i Fortex van fer 22 km com qui no vol la cosa….en Waras i un servidor ens hem conformat amb unes poques corregudes de 45/50 minuts, suficients per tal de que les cames no s’adormissin.

Divendres a la tarda els Leffer’s Runners desembarcarem als peus del Pedraforca, i ja entrada la nit sortirem del refugi Lluís Estassen i ens enfrontarem a una dura prova, 100km per muntanya en menys de 24 hores, confiem plenament en poder-ho fer, estem mentalment i física prou forts com per assolir l’objectiu marcat…però serà dur, per alguns dels membres aquesta serà la primera presa de contacte amb la muntanya real, no hi fa res el que manqui d’experiència o posara l’entrenament.

Espero que la següent crònica sigui per explicar l’èxit en aquesta peculiar “cursa” contra el rellotge.

1 comentari:

Mireia ha dit...

Sou uns megacracks!! MOLTES FELICITATS LEFFER'S!! Les fotos molt guapes!! ja ens explicareu l'aventura cavallística!!:-)
Panzer