14 de maig del 2010

FELICITATS ANNA !!!!!!! Mitja Marató de Helsinki




Diumenge passat es va celebrar la mitja marató de Helsinki, i com qui no vol la cosa i aprofitant que estava de vacances per terres fineses la nostre companya Anna va decidir de prendre-hi part i portar l'orgull leffer al país dels elfs, gnoms, trolls, rens i com no de Santa Claus, no podia ser de cap altre manera i l'Anna va fer un excel-lent paper, va fer un temps de 1:59:07 i classificant-se la 3650 de 10399 !!!! poca conya, sembla poqueta cosa però quan si posa ....!!!

Ja ho veieu els Leffer's Runners estàn que se surten !!! el país s'els hi queda petit, ara ha estat el torn de Finlàndia, i d'aquí un mes i mig.....CHAMONIX TREMOLARÀ !!!!!

4 comentaris:

Llebreta Salfuman ha dit...

Síííí!!!! Mont-Fuck-Cherry !!!!!

Que tremolin els talps, els borinots i les guimbardes!!!!

Felicitats Anna!!!

Mireia ha dit...

I pel què sé..... al final de cursa va ser amb regalet de sauneta i jakuzzi!!! punyetera!! felicitats per la leffer Ferrer!! ;-) és una campiona!

Roger S. C. ha dit...

Ahi stamos!!!
que tremoli l'enemic, i es que ara ja podem dir que hem guanyat a 6.749 Vikings!!!! ja ja ja
els hi tallarem les trenes i les banyes dels cascos,
i a Chamonix no deixarem ni una fondue amb un tros de pa leffer dintre el formatge!!!
Desperta Ferro!!!!

Anna ha dit...

GRÀCIES!! :-)

Va ser molt guai!
Tot una experiència correr enmig de tant finesos junts...!! ;-)

El temps es va comportar i no va ploure durant la cursa, això si, nuvols, un vent suau i una fresqueta considerable.... amanit amb unes quantes gotes de pluja al acabar..... un molt bon moment per anar cap a la sauna del "Uima Stadium", que els corredors teniem entrada gratis......el moment de RELAX.... ;-)