24 d’octubre del 2009

Conclusions de la passada "reunió-ingesta de greixos i alcolhol"

Després de 13 dies, les conclusions més rellevants de la trobada Lefferiana a casa d'en Liebrecilla:

M'estalvio la crònica del sopar i la sobretaula (va ser degradant veure com uns autèntics Leffer's menjaven lípids, polisacàrids i d'altres substàncies nocives sense control, i com el verí amagat darrera la inofensiva i agradable aspecte de wisky i patxaran feia que cada vegada parlessin amb més dificultat i acabessin dient autèntiques barbaritats més propies d'un Maimakansu que d'un atleta d'elit o leffer) i vaig directe al gra.

-L'actual capi, Leffer The Leff, mantindrà el rang gràcies a la recent inscripció a la Mitja de St. Llorenç Savall. No ho sap, però tenia un peu fora de l'equip. El hàmster d'en Wallas haurà d'esperar per fer-se amb la capitania.

-Es prega que la gent que no ha pagat la samarreta de l'estiu, faci efectiu el pagament al famós nº de compte que tenen en Forte i en Millet a les Maldives.

-Davant la impossiblitat d'aconseguir més samarretes grogues diadora, s'acorda de fer una nova tongada (de màniga curta o llarga, segons la virilitat o potència masculina de cada un).

-Encara que no es parles a la reunió, és tema d'actualitat: Acceptem els nous patrocinadors Saldeva i Vaginesil. Aportaran renom a l'equip i marcaran una direcció en la qual dirigir els nostres "sufrimientos": NO a la sequedad vaginal i los dolores menstruales.

-Els possibles patrocinadors Camarasa i Byodinamic hauran d'ampliar llargament la seva oferta econòmica si volen lluïr el seu logo a la nostra samarreta i multivisitat blog.

-La valoració de la temporada 2009 és molt positiva: la irrupció al món de les maratons (de muntanya o no) ens obre un panorama encisador. L'any que ve farem molt de mal al Kevin Yornet aquest de Ripollet.

-S'estableixen (a grans trets) els propers esdeveniments esportius on Leffer's Runners hi participarà, ja sigui competint o simplement visitant la pàgina web:

-Pujada a la Mola
-Cursa pel riu Ripoll
-Sant Silvestre Llorençana
-Marató de Barcelona
-Zegama-Aizkorri
-Mitja Marató de Montblanc
-Cursa dels bombers de Bcn
-G.E.L.S. Curilles Moixeró
-Cavalls del Vent (pels petardos que no la van acabar)
-Carros de Foc (pels valents que la van acabar)
-Trail Aneto (la ultra de l'any vinent són 100km)
-Burriac Atac!
-Cursa del Club Natació Sabadell

-Més les que ens hem deixat pel camí o les que a última hora ens hi apuntarem i tornem a començar.

I això és tot, companys de fatigues. Si hi ha alguna decisió de la qual no us recordeu, no cal que digueu res, és degut al terrible estat etílic que vareu adquirir. Jo me'n recordo de tot, cabrons.

Només desitjar-vos molta sort per demà!!!!! Per mi, és la cursa de l'any. A veure si no ens fem mal i l'acabem amb una mica de dignitat. Després de St. Llorenç, Zegama!!!!!
Força companys!!!!!! I molt molt molt sufrimiento!!!!!