11 d’agost del 2010

44ena Travessa Illes Medes- l'Estartit




Finalment el diumenge 1 d'agost es va poder celebrar l'esperada prova de natació. A mi ni se m'havia passat pel cap de fer una travessa d'aquestes, però com no, la Panzer em va enredar farà cosa de tres o quatre mesos. Des del primer dia que m'ho va proposar que no vaig dubtar ni un moment en participar-hi; era un repte diferent als que fins ara m'havia enfrontat i la veritat és que vaig gaudir d'allò més; tant, que el Xavi em va donar una altra idea: participar a la travessa del llac de Banyoles. Però això ja serà un altre any.

Ens vàrem trobar al Club Nàutic l'Estartit amb l'Araceli, la Beti, l'Anna, el Xavi, l'Oriol i jo mateix (Agujita) cap a les 9 del matí, on ja van començar els comentaris previs a la cursa: uffff no ho veig molt clar..... crec que empassaré molta aigua...... espero que el mar estigui tranquil.... joder quina pinta que té aquell, sembla que s'ho pulirà en 15 minuts.... (la veritat és que aquí els rivals no enganyen, armaris de 2x2m que foten unes espatlles que lo flipas). El cuquet dins la panxa ja començava a moure's.

De cop i volta ja érem dalt del vaixell i aquí els nervis anaven augmentant. Un cop arribats a les Medes el capità del vaixell anunciava per megafonia: podeu baixar per la proa?¿?¿?¿ nosaltres som de secà!! què vol dir això?? Però el Xavier sense pensar-s'ho dues vegades va saltar des del segon pis del vaixell, jajajjajajjaja va ser boníssim!!!! L'Oriol i jo ens vàrem mirar i vam dir: què collons, un dia és un dia, i vam saltar darrera el Xavier.

Un cop retrobats tots a l'aigua van donar la sortida. Va ser espectacular. De cop, 350 tius ( i ties) nedant com desesperats per arribar a l'Estartit. Va ser una sortida molt divertida. I a partir d'aquí i 1500 metres més, glup glup, harf harf, desorientació, glopades d'aigua salada, algun peix incrèdul del que estava veient per sobre seu, gorrets de color taronja per tot arreu, penya tallant el pas (segur que era algún maimakansu camuflat), glup glup, harf harf.... fins arribar a la desitjada platja de l'Estartit.

A l'arribada ens vam retrobar per comentar la jugada, com sempre, alguns més contents que d'altres, alguns que repetiran, altres que potser no... Però en el que sí que varem estar d'acord és en anar tots a fer un merescut aperitiu en una terrasseta.

TIEMPAZOS:

Oriol Vidal...........26:58

Agujita.................28:49

Xavi Parraga.......32:00

Anna Ferrer.......36:01

Beti Simó............37:42

Araceli Prieto....38:00

4 comentaris:

Oriol Sellent ha dit...

Ja ja ja inaugurem una nova secció LEFFER'S SWIMMERS !!!!!

Mireia ha dit...

Ei ei ei quins leffer's swimers !!!! l'any vinent no ho deixaré escapar!! jajaja..... felicitats per aquests bons resultats!! I el salt des del vaixell devia ser la bomba no???!!! jajaja que guai!!!

Llebreta Salfuman ha dit...

Ahí estamossssss!!!!!! Burbujita, ara que la Mengual està prenyada és el teu moment!!! Aprofita'l!!!

Fortex the truck ha dit...

Leffer`s swimmers!!!!! amb el capita burbujita al capdavant, però el temps era amb txurrito o no??