1 d’agost del 2010

Trail Aneto 2010



Sort diversa entre el Leffers participants al Trail Aneto 2010, amb sorpreses i decepcions.... a l'espera d'alguna crònica (vacances pel mig) aquí teniu els temps:



Foulard Amarillo - 5h 35m 02s (27è de 358), impressionant, el canvi de recorregut (400m de desnivell més) apenes li han pasat factura si ho comparem amb l'any passat, com es noten aquest entrenos!!!


Waras - 6h 38m 53s (108è) el gran Waras !!! una cursa de menys a més i com no, posant-se el públic a la butxaca.


Carita - 6h 43m22s (115è) primera marató de muntanya, no t'en pots fiar d'aquest, modest com ell sol sempre sorprèn !!!.


Lefftenzing - 7h 04m 40s (134è) gran decepció!!! problemes físics el varen deixar KO abans de coronar a la Picada condicionant-lo la resta de la cursa, l'any que ve tenim revenja assegurada !!!.


Panzer - 7h 20m 10s (171ena absoluta i 14ena categoria), tossuda com una mula no hi ha cursa que pugui amb ella, ja té la primera marató de muntanya al sac !!!.


Cargol - 2on intent i 2on fracàs, al igual que al Cross del Mont Blanc, l'estómac li juga una mala passada i abandona tot just començar l'ascens al Coll de la Picada... l'any que ve hi torna peti qui peti !!!.



Un altre cursa al sac per els Leffer's Runners, com sempre alguns més contents que altres, però tots amb ganes de tornar-hi l'any que ve, el Trail Aneto 2011 promet !!!!.

3 comentaris:

Llebreta Salfuman ha dit...

Casum l'os pedrer!!! I en Carita Colorà on era quan es va fer la foto??? Amb les gruppies potser?? O posant cosetes a l'aigua dels Sellent Bros.??

agujita ha dit...

vinga vinga, moltes felicitats champions!!!
al cargol també, per intentar-ho segur que al final acabaras posant-la al teu palmarés!!!!

apa!!

Mireia ha dit...

quins paios els Sellent Bros jajaja.... jo crec que portaven mau-mau al camelback.... jajaja... l'any vinent els haurem de supervisar abans d'engarristar-nos Benasc a munt!!! jojojo
gràcies pel suport incondicional!! Cargol: l'any vinent el pernil ens espera!!!... ;-)