22 de gener del 2010

Zegama-Aizkorri 2010


Les pre-inscripcions ja estan obertes. El dia 29 de gener es tanquen. El sorteig és el 26 de febrer i el 27 surt la llista d'agraciats. Tan sols 175 places disponibles per 1500 corredors. Foulard Amarillo i Liebrecilla Ahumada (de moment) ja estan al bombo. Apa que si ens toca ja podem córrer Mola amunt Mola avall... per les fotos que hem vist i els caretos de la gent que pateix, vull dir gaudeix, la cursa... la marató de Sant Llorenç sembla la milla urbana del barri de Covadonga.
Però per això ens vam fer dels Leffer's Runners!! Per patir com ni tan sols som capaços d'imaginar, per pensar "ja no puc més, defalleixo ara mateix". I aquí a Zegama ens esperen.
No sé quants leffer's seran els afortunats de poder matar-se de cansament i dolors musculars i artrítics a l'Aizkorri, però només que li toqui a un, la glòria ens espera, germans.
M'encantaria patir-la. Un dels petits reptes de la vida al sac. Però, si jo no la corrés, també m'agradaria acompanyar-vos, cridar-vos com un boig al capdemunt de l'Aizkorri: VINGA LEFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!! i morir-me d'enveja.
Apunteu-vos, companys, que gaudirem com mai.

1 comentari:

Foulard amarillo ha dit...

Ja en tenim un altre al bombo !!! Ben fet Fernandisko eres de armas tomar, un par de cojoné nene !!!!
Run for love !!!!!!!!!! Sufrimiento forever !!!!